Vice City Multiplayer
August 11, 2022, 10:09:52 am *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: VC:MP 0.3z r2 is released! http://vicecitymultiplayer.com
 
   Home   Help Search Members Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: How to do a basical Internet Server  (Read 4101 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
MrAcmering
Made Man
***
Offline Offline

Posts: 110


I can own you and your ass


View Profile
« on: December 04, 2009, 10:19:12 pm »

how to do a internet server

Tools:

 -the server and announce fixed (http://www.killzservers.altervista.org/Downloads/server.zip) (for vc-mp)
 

1.(only if you have a router)go in your router and foward ports 5192 and 5315 protocol UDP
2.turn off windows firewall
3.go in your antivirus options and foward ports 5192 and 5315 protocol UDP
4.run the server
5.put your local ip in favorites
6.Join!
                ALL DONE!


NOTE:(only for who have a router)how to go in your router

1.open your prompt.



2.in the prompt, type: ipconfig
you have this, where:
-IP Address is your local ip
-default gateway is your router ip



3.put your gateway in your internet browser addresses bar
  


Regards,
MrAcmering
« Last Edit: December 08, 2009, 01:09:45 pm by MrAcmering » Logged



YaY
Rami
Street Thug
*
Offline Offline

Posts: 43


KinGDoM


View Profile WWW
« Reply #1 on: December 05, 2009, 01:01:16 pm »

Thx for thats nice explanation, but i did all this stuff, but when i try to join my own server its telling me "Connecting 127.0.0.1:5192" and its never been "Connected" its just still saying that, can you please or anyone give me a way to fix this problem, because im looking for a solution since 2 months .

My Regards, Rami
Logged

MrAcmering
Made Man
***
Offline Offline

Posts: 110


I can own you and your ass


View Profile
« Reply #2 on: December 05, 2009, 02:40:44 pm »

lol that's a tutorial and for me works perfect

Logged



YaY
Kingston
Wiseguy
**
Offline Offline

Posts: 97


Owner [kTn]


View Profile
« Reply #3 on: March 13, 2010, 06:45:47 pm »

Hey, Can Help...

My IP is change every Time i am restart the router...

i cant make a server ..?... Huh
Logged


Website Of Kingston
109.65.6.122:5192
Ettans
VC:MP Beta Tester
Made Man
****
Offline Offline

Posts: 111


View Profile
« Reply #4 on: March 13, 2010, 08:23:49 pm »

http://www.no-ip.com/
Logged
Only a Dude
Wiseguy
**
Offline Offline

Posts: 54

HELLO guys!!


View Profile
« Reply #5 on: March 13, 2010, 10:36:52 pm »

Hey, Can Help...

My IP is change every Time i am restart the router...

i cant make a server ..?... Huh

your local ip never change man...
Logged


------------------------------------------------

some oral sex ^^
thijn
VC:MP Veteran
*****
Offline Offline

Posts: 736


[VU]-Member Squirrel-Scripter XE-Admin & SvM Owner


View Profile
« Reply #6 on: March 13, 2010, 10:45:29 pm »

Your internal IP can change, depends on the type of router or modem.
Although 127.0.0.1 will always work.
Logged


Only a Dude
Wiseguy
**
Offline Offline

Posts: 54

HELLO guys!!


View Profile
« Reply #7 on: March 13, 2010, 11:27:24 pm »

Quote
Although 127.0.0.1 will always work.
i mean this.
Logged


------------------------------------------------

some oral sex ^^
Boss
Moderator
Crime Boss
*****
Offline Offline

Posts: 468


Boss


View Profile WWW
« Reply #8 on: March 13, 2010, 11:42:57 pm »

127.0.0.1 is a loopback IP address. Local IP is an adress within a private network.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!