Vice City Multiplayer
August 11, 2022, 08:56:52 am *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: VC:MP 0.3z r2 is released! http://vicecitymultiplayer.com
 
   Home   Help Search Members Login Register  
Pages: 1 2 [3] 4
  Print  
Author Topic: How to add skins/vehicles into the configuration file  (Read 30803 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
PMP
Street Thug
*
Offline Offline

Posts: 27



View Profile
« Reply #30 on: August 15, 2007, 06:50:31 pm »

I'm trying it but the skin selector gets stuck on some skins.
Plus, I don't rly understand how to set the teams.
Logged
PMP
Street Thug
*
Offline Offline

Posts: 27



View Profile
« Reply #31 on: August 15, 2007, 08:09:40 pm »

Plus, I don't rly understand how to set the teams.
understood,sort of  Tongue
But, where can i find the colours code?
Logged
Tonys
Street Thug
*
Offline Offline

Posts: 27


View Profile
« Reply #32 on: September 27, 2007, 04:14:28 pm »

After i spawn a Vehicle and get in it it doesn't move any reason why?
Logged
Juppi
Made Man
***
Offline Offline

Posts: 219



View Profile WWW
« Reply #33 on: September 27, 2007, 04:36:26 pm »

There's something wrong with the 0.3z debug mode. If you want to place vehicles, use VC:MP 0.3x to do it.
Logged

Tonys
Street Thug
*
Offline Offline

Posts: 27


View Profile
« Reply #34 on: September 27, 2007, 06:22:21 pm »

Thanks man
Logged
Moe
Street Thug
*
Offline Offline

Posts: 12


View Profile
« Reply #35 on: April 14, 2008, 03:06:13 pm »

must you save every location because i went to all the places i want my characters to spawn at typed /skin SkinIDGoesHere and at the end when i was done only 1 coordinate came up out of 19 spawn characters and where must i paste the coordinates?
Logged
Juppi
Made Man
***
Offline Offline

Posts: 219



View Profile WWW
« Reply #36 on: April 14, 2008, 04:39:47 pm »

You have to use /save or /s to save the coordinates of every location you want to be saved. After you have the coordinates, put them into server config.ini.
Logged

Moe
Street Thug
*
Offline Offline

Posts: 12


View Profile
« Reply #37 on: May 16, 2008, 10:24:13 pm »

i need some help when i try inserting the cars in the server and getting coordinates i then try to move the car but it does not move can i get some help?
Logged
Mattz
VC:MP Lead Tester
Crime Boss
*****
Offline Offline

Posts: 322



View Profile
« Reply #38 on: May 28, 2008, 10:36:55 pm »

Use /s or /save <name>  to save the coordinates.

Then goto your Vice City directory, you'll see a file called "vc-mp_saved_coords"
Open it
Enter it in your server config file vehicle section.
Save then start the server
And there you go.
« Last Edit: May 28, 2008, 10:38:57 pm by Mattz » Logged

Jack_Bauer
Wiseguy
**
Offline Offline

Posts: 93


GTA:MP Clan Revolution


View Profile WWW
« Reply #39 on: June 17, 2008, 04:35:23 am »

erm i would like to know the team color ID,like,team -1 (independant) is white,team 0 is grey i think,etc etc.i think i saw it somewhere but dont know :S

For people spawning cars on build mode and cant move them
You are using 0.3z,to use build mode you will need to downgrade to 0.3x,it should work there. Credits go to Juppi
There's something wrong with the 0.3z debug mode. If you want to place vehicles, use VC:MP 0.3x to do it.
I think some people didnt see/understand that Wink
Logged



GTA-Roloboy
Crime Boss
****
Offline Offline

Posts: 258


View Profile
« Reply #40 on: June 17, 2008, 10:43:03 am »

Hmm, gimme some time and I'll post my team-color list Smiley
Logged
alec
Street Thug
*
Offline Offline

Posts: 3


View Profile
« Reply #41 on: August 08, 2008, 07:13:48 pm »

Hello.

When I modify my config.ini with new vehicles (and change old ones) I very often get a server that fails to load past the initial room - with arcade music.

I'm certainly doing it right - using /s ingame to get the line to put in, then typing it in to the config file and double-checking it, saving the new config to the correct place and running the server.

Why?  I'm a bit frustrated at the moment as I was expecting this to be (fairly) easy!

Heeelp!

Thanks,
Alec.
Logged
Smoke2jointS
VC:MP Beta Tester
Street Thug
****
Offline Offline

Posts: 44



View Profile WWW
« Reply #42 on: August 08, 2008, 08:28:52 pm »

Some cars are not supported or make the game crash. If my memory serves me right, some of those cars are the Haitian VooDoo, (with hydrolics), the cuban hermes...umm maybe be 1 or 2 more. Also, try to space your cars out a lil. I've had probs in the past when placing tons of cars in the same place, or tons of cars that are of the same model. There's also a limit to how many cars you can place ingame. I think it's 200. Try erasing a few of your cars (saving them aside so you don't lose thier place) Whitle it down to like 150, check if the server works, then add 10 checking if the server works, and so on till it crashes. I'm pretty sure it's 200 tho.
Logged

alec
Street Thug
*
Offline Offline

Posts: 3


View Profile
« Reply #43 on: August 08, 2008, 09:02:05 pm »

Thanks for the good (and fast) response.  Is there a list of the cars that work and those that don't.  That would be very useful!

I remember now that I do have a Cuban Hermes in my vehicles list.  Maybe deleting that will fix it.

Thanks.
Logged
GTA-Roloboy
Crime Boss
****
Offline Offline

Posts: 258


View Profile
« Reply #44 on: August 09, 2008, 12:57:15 pm »

If my memory serves me right, some of those cars are the Haitian VooDoo, (with hydrolics), the cuban hermes...umm maybe be 1 or 2 more.

Yep, Those I can remember:

Voodoo [ ID 142 ]
Sandking [ ID 225 ]
Dodo (Always) [ ID 181 ]
Cuban Hermes [ ID 164 ]
RC Raider [ ID 195 ]
RC Goblin [ ID 231 ]
RC Baron [ID 194 ]
RC Bandit [ ID 171 ]
Police Maverick-Bot [ID 165 ]

Those crash the most in VCMP Tongue
« Last Edit: August 09, 2008, 01:01:02 pm by GTA-Roloboy » Logged
Pages: 1 2 [3] 4
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!