Author Topic: how to edit a....  (Read 3377 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline capitanazo

  • Street Thug
  • *
  • Posts: 36
  • Chilean vcmp Master!
    • View Profile
how to edit a....
« on: June 15, 2007, 01:15:26 am »
rcon commands?
need edit a rcon .dll?
how to edit rcon.dll?
and 1 more question
in the 0.3z its possible add checkpoint and checkpoin/pickups ?
« Last Edit: June 15, 2007, 01:18:25 am by capitanazo »

Offline kenny01

  • Moderator
  • Street Thug
  • *****
  • Posts: 29
  • There's nothing I can do.
    • View Profile
Re: how to edit a....
« Reply #1 on: June 15, 2007, 02:00:42 am »
You can't edit it.
And wait for the public beta you'll see  ;)

Offline Tanner

  • VC:MP Beta Tester (inactive)
  • Street Thug
  • *
  • Posts: 38
    • View Profile
Re: how to edit a....
« Reply #2 on: June 25, 2007, 10:52:11 pm »
Yea, that's right you cant edit rcon.dll. But you can edit vcmp.mrc and vcmpecho.mrc if you want.. :P

Offline matthiasvegh

  • Street Thug
  • *
  • Posts: 40
  • =RA=Phil_Cassidy
    • View Profile
    • InternetDJ
Re: how to edit a....
« Reply #3 on: July 17, 2007, 11:53:15 pm »
You can't edit it.
um.. not 100% true. you could use a dis-assembler, and you would get a assembler code, so yu could edit it, but i doubt there is some one, that has no life at all, and would do something like that. and what would you want to edit? rcon dll can do everything the rcon can. you cant improve it.

Offline maxorator

  • VC:MP Developer
  • Made Man
  • *
  • Posts: 219
    • View Profile
Re: how to edit a....
« Reply #4 on: July 18, 2007, 01:37:47 am »
You can't edit it.
um.. not 100% true. you could use a dis-assembler, and you would get a assembler code, so yu could edit it, but i doubt there is some one, that has no life at all, and would do something like that. and what would you want to edit? rcon dll can do everything the rcon can. you cant improve it.
Oh really?  ;D