Author Topic: [Q]HUD Image Location  (Read 3527 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dynavolt71

  • Crime Boss
  • ****
  • Posts: 371
    • View Profile
    • My Blog
[Q]HUD Image Location
« on: April 01, 2013, 11:28:51 am »
Hello Guys
Today I Have Problem Again  ;D
Question : Where The Image Of HUD Element (Like : Health, Armor And Dolar Sign)
Please Help Me  ;D
[PAWNO]Fix Error " Failed to set data for "" " - http://forum.vicecitymultiplayer.com/index.php?topic=5743.0



:'(

Offline [AoD]NC

  • VC:MP Beta Tester
  • VC:MP Veteran
  • *
  • Posts: 616
  • AoD forever!
    • View Profile
    • KURWA MAĆ
Re: [Q]HUD Image Location
« Reply #1 on: April 02, 2013, 12:02:04 am »
I am not 100% sure but it's fonts.txd?

Offline sseebbyy

  • VC:MP Veteran
  • *****
  • Posts: 774
  • Immortal VC:MP Player
    • View Profile
    • Zombie Invasion => Server Forum [DEAD PROJECT]
Re: [Q]HUD Image Location
« Reply #2 on: April 02, 2013, 12:11:08 pm »
I am not 100% sure but it's fonts.txd?

You right.

When you open it with TXD Workshop, you have to click on "alpha/mask" to see it.

Special symbols for Vice City are in font1. (file from fonts.txd)

Quote
Painful/Noob scripters acts like: I Am The Best Scripter Because I Announce My Releases With Big Font Size Without Giving Too Much Info' In The Hope They All Will Download And Check It. I Ignore Bad Replies, Replies That I Could Learn From, And Replies With So Much Text.



Offline dynavolt71

  • Crime Boss
  • ****
  • Posts: 371
    • View Profile
    • My Blog
Re: [Q]HUD Image Location
« Reply #3 on: April 03, 2013, 11:23:20 am »
When I Extract The Picture It is Just White  :-[ Help Me How TO Edit It
[PAWNO]Fix Error " Failed to set data for "" " - http://forum.vicecitymultiplayer.com/index.php?topic=5743.0



:'(

Offline Fuzzy168

  • VC:MP Veteran
  • *****
  • Posts: 729
  • Programming since 2011
    • View Profile
Re: [Q]HUD Image Location
« Reply #4 on: April 03, 2013, 12:49:25 pm »
When I Extract The Picture It is Just White  :-[ Help Me How TO Edit It
IMHO, you should ask this modding questions in forums like GTAForums or TheGTAPlace
I'm beginning to feel like a Lag God, Lag God

Offline sseebbyy

  • VC:MP Veteran
  • *****
  • Posts: 774
  • Immortal VC:MP Player
    • View Profile
    • Zombie Invasion => Server Forum [DEAD PROJECT]
Re: [Q]HUD Image Location
« Reply #5 on: April 03, 2013, 02:17:15 pm »
IMHO, you should ask this modding questions in forums like GTAForums or TheGTAPlace

I'm not sure about this, since we have a board for Vice City... but anyway, a moderator could give you a more detailed answer.

ON: I have no idea ... maybe you need a special program that can see pictures/images in alpha mod.

PS: I never tried to extract an alpha image.
« Last Edit: April 03, 2013, 11:33:25 pm by sseebbyy »

Quote
Painful/Noob scripters acts like: I Am The Best Scripter Because I Announce My Releases With Big Font Size Without Giving Too Much Info' In The Hope They All Will Download And Check It. I Ignore Bad Replies, Replies That I Could Learn From, And Replies With So Much Text.



Offline [AoD]NC

  • VC:MP Beta Tester
  • VC:MP Veteran
  • *
  • Posts: 616
  • AoD forever!
    • View Profile
    • KURWA MAĆ
Re: [Q]HUD Image Location
« Reply #6 on: April 03, 2013, 02:36:42 pm »
Remember, there is always image + alpha. In this case, the alpha shows what you need.


Offline dynavolt71

  • Crime Boss
  • ****
  • Posts: 371
    • View Profile
    • My Blog
Re: [Q]HUD Image Location
« Reply #7 on: April 05, 2013, 07:49:16 am »
Thank You NC  ;D You Help Me 2 Times :)
[PAWNO]Fix Error " Failed to set data for "" " - http://forum.vicecitymultiplayer.com/index.php?topic=5743.0



:'(