Author Topic: [Bug] Firebutton to respawn doesn't work sometimes  (Read 1194 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Hanney

  • VC:MP Beta Tester
  • Made Man
  • *
  • Posts: 112
    • View Profile
[Bug] Firebutton to respawn doesn't work sometimes
« on: January 31, 2014, 10:12:03 pm »
Description
Sometimes the fire button (LMB) doesn't work on the spawn screen to spawn. Control still works on spawning though.

Reproducible
Sometimes

What you were doing when the bug happened
Initially the fire button works when connecting to the server however after dying it sometimes breaks.

What you think caused the bug
Death?
Quote
<@AdTec_224> so where is this 0.4 source code?
<SFi7z> http://i.imgur.com/NuyRc.jpg
<@AdTec_224> and that is just a picture of the 0.4 chatbox ><
<SFi7z> yes
<@AdTec_224> which can be taken from anywhere
<SFi7z> haha

Offline sseebbyy

  • VC:MP Veteran
  • *****
  • Posts: 774
  • Immortal VC:MP Player
    • View Profile
    • Zombie Invasion => Server Forum [DEAD PROJECT]
Re: [Bug] Firebutton to respawn doesn't work sometimes
« Reply #1 on: January 31, 2014, 11:30:58 pm »
I think you are talking about the moment when you press F9 and want to respawn again.
I don't know why, but after you use F9, respawning by LMB will not work, but only left ctrl.

Quote
Painful/Noob scripters acts like: I Am The Best Scripter Because I Announce My Releases With Big Font Size Without Giving Too Much Info' In The Hope They All Will Download And Check It. I Ignore Bad Replies, Replies That I Could Learn From, And Replies With So Much Text.