Author Topic: VCMP doesn't load  (Read 2219 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dAvId23

  • Street Thug
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
VCMP doesn't load
« on: October 09, 2014, 01:44:23 pm »
Hello guys.I am new on this forum.I have a problem with vcmp.When i enter my server,the game shows sp loading screen and freezes.I tried all the tricks i found on the forum except for reinstalling gta:vc and vcmp.None worked.What shall i do??????

Offline Honey.

  • Made Man
  • ***
  • Posts: 111
    • View Profile
Re: VCMP doesn't load
« Reply #1 on: October 09, 2014, 01:58:25 pm »
Hello guys.I am new on this forum.I have a problem with vcmp.When i enter my server,the game shows sp loading screen and freezes.I tried all the tricks i found on the forum except for reinstalling gta:vc and vcmp.None worked.What shall i do??????

Are you using VC:MP 0.4?

Offline dAvId23

  • Street Thug
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: VCMP doesn't load
« Reply #2 on: October 09, 2014, 05:06:55 pm »
no i am using 0.3z_r2 and by the way i reinstalled the game and vcmp but now it says to locate gta:vc exe i click ok and it closes what is wrong?
« Last Edit: October 09, 2014, 05:27:36 pm by dAvId23 »

Offline Honey.

  • Made Man
  • ***
  • Posts: 111
    • View Profile
Re: VCMP doesn't load
« Reply #3 on: October 09, 2014, 05:28:00 pm »
Make sure that your VCMP is installed in the same directory where your GTA VC is installed.Like vcmp.exe and gta-vc.exe should be in the same folder.VCMP shouldn't be installed in a different folder.

Offline dAvId23

  • Street Thug
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: VCMP doesn't load
« Reply #4 on: October 12, 2014, 09:08:34 am »
It was always installed there


Offline dAvId23

  • Street Thug
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: VCMP doesn't load
« Reply #5 on: October 15, 2014, 04:44:45 pm »
Thanks for all your help honey but i gave up and started to play SA:MP.It does not have
any problems