Author Topic: server problem  (Read 13635 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline dragomax

  • Street Thug
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
server problem
« on: July 17, 2007, 10:33:02 pm »
i think i have a problem with my server. the problem is that when i connect to my server and scroll trough the skin list most of them appear alot of times. can you help me? thanks in advance.

Offline GIG

  • Street Thug
  • *
  • Posts: 43
    • View Profile
Re: server problem
« Reply #1 on: July 18, 2007, 11:27:54 am »
I think it has something to do with your skins, because in my opinion you cannot use all skins out of the skin list. Only skins with a number until 100 should work without a problem.

Offline dragomax

  • Street Thug
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: server problem
« Reply #2 on: July 18, 2007, 07:16:38 pm »
thanks

Offline Gulk

  • VC:MP Beta Tester
  • Made Man
  • *
  • Posts: 143
    • View Profile
Re: server problem
« Reply #3 on: July 18, 2007, 07:36:57 pm »
I think you can't use special skins with normal skins.
(Don't know the difference.)

Offline dragomax

  • Street Thug
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: server problem
« Reply #4 on: July 19, 2007, 02:53:12 am »
thanks all for your help. gig you solved my problem thanks alot. now i have another one can someone give me the coordinates of the soldier spawn and tommy spawn. thanks

Offline adamale

  • VC:MP Beta Tester
  • Wiseguy
  • *
  • Posts: 54
    • View Profile
    • GTAM.info
Re: server problem
« Reply #5 on: July 19, 2007, 03:09:08 pm »
http://forum.vicecitymultiplayer.com/index.php?topic=95.0 - read this tutorial.

It's really easy to get a coordinates. When you enter a build mode go to the place where you want to spawn character, and type /s (remember, you have to be on foot, not in the vehicle).

Offline dragomax

  • Street Thug
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: server problem
« Reply #6 on: July 21, 2007, 02:01:55 am »
thanks alot :) :) :) :) :) :)

Offline GIG

  • Street Thug
  • *
  • Posts: 43
    • View Profile
Re: server problem
« Reply #7 on: July 24, 2007, 10:09:54 am »
MMh what you say Gulk seems right, because some servers have these special skins, but the don't have normal skins like tommy or a taxidriver.

Offline dragomax

  • Street Thug
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: server problem
« Reply #8 on: June 01, 2008, 05:07:03 pm »
Ok I got a problem with Tommis's scripts. The commands are a bit slow some times.
What is the cause of this?

Offline adamale

  • VC:MP Beta Tester
  • Wiseguy
  • *
  • Posts: 54
    • View Profile
    • GTAM.info
Re: server problem
« Reply #9 on: June 01, 2008, 11:19:29 pm »
Weak PC, slow internet connection, high ping...

Offline dragomax

  • Street Thug
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: server problem
« Reply #10 on: June 02, 2008, 12:26:25 pm »
It works just fine but when a person with 500 ping enters my server then they start working slow.

Offline Rasher

  • Street Thug
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: server problem
« Reply #11 on: September 02, 2008, 03:37:45 pm »
i have the same problem with the skins...the skins i put appear man many times...i put only SWAT and ARMY but still get that repeat error...:( i don't know what to do...

at SWAT i must put 002 or just 2? couse i try with both and no efect just repeating skin eror somebody help me?

sorry for my English i'm Romanian
Keep it up...you are all doing a great job

Offline Mattz

  • VC:MP Lead Tester
  • Made Man
  • *
  • Posts: 192
  • BK-201
    • View Profile
Re: server problem
« Reply #12 on: September 02, 2008, 11:30:29 pm »
Show me the Class Description in your server config.ini


Offline Tamas

  • Made Man
  • ***
  • Posts: 127
    • View Profile
    • http://www.tamasnet.eu/
Re: server problem
« Reply #13 on: September 03, 2008, 07:28:25 pm »
+ One thing my experiences show that, some skin combination not really work with vcmp win server.
And Mattz i tryed to use that skins what LW server has (in the correct alphab oder)
And 3 of tham not worked, so i can say it is windows server.
« Last Edit: September 03, 2008, 07:30:35 pm by [SRS]Tomi »

Offline Mattz

  • VC:MP Lead Tester
  • Made Man
  • *
  • Posts: 192
  • BK-201
    • View Profile
Re: server problem
« Reply #14 on: September 03, 2008, 11:56:06 pm »
The skins shouldn't be bugged because of windows server. I used them before on my windows server but not all at once. I might go and try it.