Author Topic: Game Crash  (Read 7812 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Noobzor

  • Street Thug
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Game Crash
« on: May 15, 2014, 01:00:00 pm »
So umm... I recently downloaded VCMP as I got bored of playing single player

the installation processed just fine but when ever i try to connect to a server, I get to loading screen and the game gets stuck there. and it gave me this message



It happens every time i wanna connect.

oh and i am using 1.0 version of the game

help pl0x pl0x pl0x :P

-Noobzor

Offline dynavolt71

  • Crime Boss
  • ****
  • Posts: 371
    • View Profile
    • My Blog
Re: Game Crash
« Reply #1 on: May 16, 2014, 03:16:50 pm »
1. Did you trying using Mods ?
2. Is your VC worked on single player ?
[PAWNO]Fix Error " Failed to set data for "" " - http://forum.vicecitymultiplayer.com/index.php?topic=5743.0



:'(

Offline Noobzor

  • Street Thug
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Game Crash
« Reply #2 on: May 17, 2014, 09:06:43 am »
1. Did you trying using Mods ?
2. Is your VC worked on single player ?

Thank God someone replyed

Yes It works on single player. and umm I was using CLEO

Offline dynavolt71

  • Crime Boss
  • ****
  • Posts: 371
    • View Profile
    • My Blog
Re: Game Crash
« Reply #3 on: May 17, 2014, 10:49:37 am »
VCMP Does not Support Cleo. To remove cleo you can rename Cleo.asi to Cleo.as or anything you want.
[PAWNO]Fix Error " Failed to set data for "" " - http://forum.vicecitymultiplayer.com/index.php?topic=5743.0



:'(

Offline Noobzor

  • Street Thug
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Game Crash
« Reply #4 on: May 18, 2014, 11:22:47 am »
Yes, I removed CLEO now I dont get that error anymore but the game gets stuck when the loading text shows up, I've waited for like 1 hour but It was still stuck

PS. My game is completely stock.

Offline dynavolt71

  • Crime Boss
  • ****
  • Posts: 371
    • View Profile
    • My Blog
Re: Game Crash
« Reply #5 on: May 18, 2014, 12:12:18 pm »
Try deleteing vc_set (or that you found on folder. im forgot filename) on your document -> Vice city user files.
[PAWNO]Fix Error " Failed to set data for "" " - http://forum.vicecitymultiplayer.com/index.php?topic=5743.0



:'(

Offline Noobzor

  • Street Thug
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Game Crash
« Reply #6 on: May 18, 2014, 07:50:30 pm »
No Luck, still gets stuck there

Offline Castagna

  • VC:MP Beta Tester
  • Made Man
  • *
  • Posts: 129
  • Global Moderator
    • View Profile
Re: Game Crash
« Reply #7 on: May 21, 2014, 07:51:56 pm »
No Luck, still gets stuck there
The last try would be re-installing your VC, rather than spending time spotting what's messing with it. Make sure you don't install anything else besides texture/hud modifications, otherwise you will damage VC engine.

Just in case, un-install and then re-install VC:MP if the problem still here.
Castagna - EA Founder


Offline Noobzor

  • Street Thug
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Game Crash
« Reply #8 on: May 23, 2014, 03:47:18 pm »
Reinstalled both VCMP and GTA VC. Didn't work. still gets stuck at loading screen....

Offline Noobzor

  • Street Thug
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Game Crash
« Reply #9 on: May 29, 2014, 10:31:22 am »
Bump.

I reinstalled the game and VCMP as well, it still doesnt work. what to do now?!!

Offline stormeus

  • VC:MP Developer
  • VC:MP Veteran
  • *
  • Posts: 1122
    • View Profile
Re: Game Crash
« Reply #10 on: May 30, 2014, 09:08:51 am »
Try to launch VC:MP again. If it crashes, use this guide to post some more detailed crash info:

http://www.cyberlink.com/support/faq-content.do?id=10449
Do not PM me for support.




Offline Noobzor

  • Street Thug
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Game Crash
« Reply #11 on: May 30, 2014, 10:41:12 am »
Try to launch VC:MP again. If it crashes, use this guide to post some more detailed crash info:

http://www.cyberlink.com/support/faq-content.do?id=10449

Well my VCMP doesnt crashes, it just freezes when the loading text shows up, and i cant even end it via task manager

Offline dynavolt71

  • Crime Boss
  • ****
  • Posts: 371
    • View Profile
    • My Blog
Re: Game Crash
« Reply #12 on: May 30, 2014, 03:35:12 pm »
Maybe windows defender blocked your game. Try add esception vc-mp.exe and gta-vc.exe.
[PAWNO]Fix Error " Failed to set data for "" " - http://forum.vicecitymultiplayer.com/index.php?topic=5743.0



:'(

Offline Noobzor

  • Street Thug
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Game Crash
« Reply #13 on: May 30, 2014, 05:22:18 pm »
Well i have my gta-vc.exe and vcmp.exe both added to the exception list of windows firewall :S

Offline dynavolt71

  • Crime Boss
  • ****
  • Posts: 371
    • View Profile
    • My Blog
Re: Game Crash
« Reply #14 on: May 31, 2014, 03:04:24 pm »
1. Whats your Operation System ?
2. Did you using any antivirus ?
[PAWNO]Fix Error " Failed to set data for "" " - http://forum.vicecitymultiplayer.com/index.php?topic=5743.0



:'(